Site Logo

 
It is currently Fri Jul 25, 2014 12:45 am

All times are UTC - 6 hours




Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Blog PayPal buttons not working in Internet Explorer?
PostPosted: Thu May 19, 2011 10:55 am 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Mar 14, 2009 4:14 pm
Posts: 1444
Location: Minneapolis, Minnesota
Hey, I've noticed that on two of my computers, the red PayPal buttons on our blog do not work in Internet Explorer 8 or 9, though they work in the Firefox browser.

Can anyone else confirm malfunctions in IE? If this problem is not specific to my computers, we'll need to fix this.

Thanks!

_________________
612-293-MAKE World Community Grid Team Page | Blog | Promo Flyers | Dues Info
Active Topics | Twitter Page | TCM Photos | View Your Posts | YIM waynoid | AIM wammie777


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Blog PayPal buttons not working in Internet Explorer?
PostPosted: Thu May 19, 2011 11:29 am 
Offline
User avatar

Joined: Tue Apr 06, 2010 10:12 pm
Posts: 750
Wammie,

I've got 1 collaborating failure to report, not my machine or network, but I don't run into block sites from this location ever really, and I.E. 7 definately fails. By which I mean, I click the paypall button and absolutely nothing happens, I can investigate cookie, settings etc, if that will help track things down. Who's got point on the IE PayPall problem?

Pete


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Blog PayPal buttons not working in Internet Explorer?
PostPosted: Thu May 19, 2011 11:38 am 
Offline

Joined: Sat Jul 17, 2010 5:13 pm
Posts: 246
Location: Minneapolis, MN
Actually, now that you mention it, something is screwy with those buttons. In Firefox, clicking one of the buttons opens two new paypal tabs. They're both identical, but one will work, and the other will give an error when attempting to sign in to paypal. Bad Javascript that breaks differently on FF and IE?

_________________
If it ain't broke, your version is outdated.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Blog PayPal buttons not working in Internet Explorer?
PostPosted: Thu May 19, 2011 1:26 pm 
Offline
Site Admin
User avatar

Joined: Sat Mar 14, 2009 4:14 pm
Posts: 1444
Location: Minneapolis, Minnesota
I'm getting good behavior in Firefox 4, only one window. Brandon informs me "we're going to do something different" for buttons and we can remove them. Perhaps we can just put links for now in place of the buttons, to open in a separate window. If an admin wants to do this sort of thing during the day today I'm OK with that, otherwise I will only have time to deal with this later in the evening today.

Thanks for the responses.

_________________
612-293-MAKE World Community Grid Team Page | Blog | Promo Flyers | Dues Info
Active Topics | Twitter Page | TCM Photos | View Your Posts | YIM waynoid | AIM wammie777


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

All times are UTC - 6 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template made by DEVPPL Flash Games