Is the website running fine for everybody?

Topics generally related to Twin Cities Maker activities
User avatar
paulsobczak
Site Admin
Posts: 861
Joined: Sun Jan 11, 2009 6:35 pm
Contact:

Is the website running fine for everybody?

Postby paulsobczak » Sun Jan 18, 2009 3:36 pm

Just wondering, as I was having some database issues while I was building the site. They seem to have gone away on my side, as I haven't seen anything weird in about a week.

Anybody else having issues?

User avatar
noise
Global Moderator
Posts: 634
Joined: Mon Jan 12, 2009 10:24 pm
Contact:

Re: Is the website running fine for everybody?

Postby noise » Sun Jan 18, 2009 3:44 pm

It's been running smoothly for me.
Make it happen.


User avatar
metis
Posts: 1219
Joined: Wed Jan 14, 2009 10:06 am
Location: NE Minneapolis
Contact:

Re: Is the website running fine for everybody?

Postby metis » Mon Jan 19, 2009 12:34 pm

occasionally forgets to keep me logged in, but that could be a browser issue. this instal of ff port has been getting tichy.

User avatar
paulsobczak
Site Admin
Posts: 861
Joined: Sun Jan 11, 2009 6:35 pm
Contact:

Re: Is the website running fine for everybody?

Postby paulsobczak » Mon Jan 19, 2009 1:24 pm

yea, I think the cookies expire quickly, but I don't think that is that big of a problem. I might be able to change it but I haven't gotten into and of the guts of the phpbb yet.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests

cron